خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





سخنی با شما بزرگواران

    در پاسخ به درخواست شما بزرگواران عرض میکنم این روزها و دراین دوهفته اخیربویژه بصورت فزاینده ای از تمام نقاط ایران چه در جهت خرید پکتین و چه در جهت احداث کارخانه تولید پکتین تماسهای مکرر گرفته میشود و اینکه چند نفر راست میگویند و یا چند نفر فقط جهت کنجکاوی زنگ میزنند البته بر بنده معلوم نیست شاید بالا رفتن شدید ،قیمت پکتین (هر کیلو 50تا 100هزارتومان )دلیل آن باشد . به هرحال با این گمان که آنچه گفته می شود کاملا درست و صاقانه است ( و البته با عرض پوزش) مختصری اطلاعات و پیشنهاد که شاید مفید باشد خدمتان ارسال می نمایم.

    1-    پکتین ماده قندی است که در حضور اسید میتواند مقدار معینی شکر را بصورت ژل در آورد بنا بر این یک پکتین خوب و یا متوسط آن است که یک گرم آن بتواند حد اقل 100 تا 150 گرم شکر را در پی اچ مناسب بحال ژل در آورد.

    2-    ساخت هر مربا روش خود را دارد زیرا میزان شکر و میزان آب مورد نیاز و همچنین اسیدیته ( پی اچ) آن متفاوت است لذا شما ابتدا باید میزان آب و میزان شکر و اسیدیته محصول خود را داشته باشید تا میزان پکتین مورد نیاز هر محصول را معین نموده وبا تامین اسیدیته مورد نیاز ژل و یا مربای مطلوب تهیه نمائید  .

    3-    بطور معمول در هنگام پخت مقداری از پکتین مورد استفاده به دیواره دیگ پخت می چسبد و از محصول خارج می شود لذا لازم است بر حسب نوع پکتین و قدرت ژل کنندگی و مقدارهدر رفت میزان مصرف معین شود .

    4-    پیشنهاد می شود پس از خرید هر بار پکتین با درصد های بین یک تا چهار محصول نمونه تهیه و پس از بدست آوردن کمترین مقدار مطلوب محصول اصلی را تهیه نمائید  .

                                                                                          موفق باشید    

                                                                                    دکتر علیرضا سودبخش


    این مطلب تا کنون 7 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : پکتین ,میزان ,محصول ,مورد ,تهیه ,اسیدیته ,مورد نیاز ,تهیه نمائید  ,پکتین مورد ,
    سخنی با شما بزرگواران

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده